Sinua hoitaa

Hei, olen naprapaatti Mirka Kemilä!

Olen päätynyt kuntoutusalalle kiinnostuksesta ihmiskehon toimintaan ja käsillä tekemiseen. Ennen naprapaatiksi kouluttautumista opiskelin urheiluhierojaksi. Nälkä kuitenkin kasvoi syödessä ja halusin laajentaa tietämystäni lihashuollon ulkopuolelle. Muutin Pohjois-Pohjanmaalta Kotkaan naprapaattiopintojen perässä ja sille tielle jäin. Tällä hetkellä toimin naprapaattina Ergo selkäklinikalla Kotkassa. Naprapaattina olen erikoistunut erilaisten tuki- ja liikuntaelinongelmien tutkimiseen ja hoitamiseen. Mielestäni manuaalinen terapia on loistava keino parantaa hyvinvointia ja toimintakykyä puuttumalla oireen lisäksi myös kivun varsinaiseen syyhyn. Pyrin kehittämään ja kouluttamaan itseäni jatkuvasti, jotta pystyn tarjoamaan asiakkailleni mahdollisimman laadukasta hoitoa.

Vaikka olen saanut koulutuksen omaan tekemiseeni, uskon että asiakas myös on oman kehonsa ammattilainen. Naprapaatin tehtävä on esittää oikeita kysymyksiä, jotta asiakas voi taustoittaa vaivaansa riittävästi.

Terapeuttina olen aidosti kiinnostunut asiakkaasta. Haluan huomioida jokaisen yksilölliset ominaisuudet, tavoitteet ja toiveet osana hoitoa. Vaikka olen saanut koulutuksen omaan tekemiseeni, uskon että asiakas myös on oman kehonsa ammattilainen. Naprapaatin tehtävä on esittää oikeita kysymyksiä, jotta asiakas voi taustoittaa vaivaansa riittävästi. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki! Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai tietoa manuaalisesta terapiasta.